Werken bij Calder Holding

Calder Holding is als sociale dienstverlener actief in de domeinen Onderwijs, Werk en Zorg

Microsoft 365 Bwl C09ys80 Unsplash

Resultaatgerichte diensten

Calder Holding is actief in de domeinen Onderwijs, Werk en Zorg. Onze bedrijven leveren op deze gebieden resultaatgerichte diensten. Onze 750 medewerkers in Nederland, Engeland en Vlaanderen vormen het hart van onze organisatie. Het is een diverse groep mensen die een aantal kenmerken met elkaar gemeen hebben. Zij zijn creatief, staan stevig in hun schoenen, weten van aanpakken, zijn oplossingsgericht en voelen zich betrokken bij hun werk.

Calder Holding werkt voor publieke en private opdrachtgevers. Opdrachtgevers zijn vele gemeenten in Nederland, de Engelse overheid, de Vlaamse VDAB, ministeries, UWV, brancheverenigingen, verzekeraars, zorgkantoren, Raad voor de Kinderbescherming, bedrijven en instellingen. En niet te vergeten: heel veel particuliere klanten die ervoor kiezen onderwijs bij ons te volgen.

De beroemde mobile van de Amerikaanse kunstenaar Alexander Calder is de metafoor voor onze werkwijze. Verandering levert nieuwe perspectieven op, waaruit je kunt kiezen en die je – door in beweging te komen – kunt realiseren.


Calder Holding staat voor diversiteit

Ons personeelsbestand is bijzonder uiteenlopend. De deuren van onze bedrijven staan voor iedereen open, omdat het belangrijk is dat je met veel verschillende mensen om gaat en van veel verschillende mensen leert, om de dynamiek en de synergie te vergroten en ontwikkeling van mensen te versterken. Diversiteit vormt daarom een belangrijk aspect van ons HR-beleid. We dragen daarom zorg voor zoveel mogelijk onderscheidende factoren binnen ons personeelsbestand, zoals leeftijd, gender, nationaliteit, opleiding, cultuur en werkervaring.

Vacatures Calder Holding

Senior .NET Developer 32-40 uur, Arnhem/Utrecht/hybride
15768

Als Senior .NET Developer werk je mee aan bestaande en nieuwe applicaties voor diverse projecten binnen de domeinen Onderwijs, Zorg en Werk. Aan de hand van de nieuwste technieken maak jij het verschil voor onze interne klanten. Ook begeleid je onze enthousiaste juniors bij hun ontwikkeling.

Junior Systeembeheerder 32-40 uur, Utrecht/Hybride
Pexels Canva Studio 3153198

Bij Calder Holding geloven we in de kracht van een goed functionerende IT-infrastructuur. Als systeembeheerder speel je een cruciale rol bij het waarborgen van de betrouwbaarheid, beveiliging en prestaties van onze systemen.

Corporate Recruiter 40 uur, hybride
15768

Gaat jouw hart sneller kloppen van termen zoals Employer Branding en Arbeidsmarktcommunicatie? Weet jij onze doelgroep te bereiken? Weet jij talent te herkennen? Ben jij op zoek naar een baan waarbij je dagelijks in contact bent met mensen?


Vacatures per bedrijf

Wil jij direct de openstaande vacatures bekijken per bedrijf die onder Calder Holding valt? Bekijk per bedrijf welke vacatures er bij jou passen en solliciteer! 

Werken bij Capabel Onderwijs
Logos 600X300 #2 01
Werken bij Capabel Hogeschool
Logos 600X300 #2 02
Werken bij SBK opleidingen
Logos 600X300 #2 04

Werken bij Dynamic Training
Logos 600X300 #2 05

Werken bij Calder werkt
Logos 600X300 #2 07
Werken bij Alexander Calder
Logos 600X300 #2 08

Werken bij Jan Arends
Logos 600X300 #2 09
Werken bij Max Ernst
Logos 600X300 #2 10
Werken bij Plan morgen
Logos 600X300 #2 11