Werken bij Calder Holding

Calder Holding is als sociale dienstverlener actief in de domeinen Onderwijs, Werk en Zorg

Microsoft 365 Bwl C09ys80 Unsplash

Resultaatgerichte diensten

Calder Holding is actief in de domeinen Onderwijs, Werk en Zorg. Onze bedrijven leveren op deze gebieden resultaatgerichte diensten. Onze 750 medewerkers in Nederland, Engeland en Vlaanderen vormen het hart van onze organisatie. Het is een diverse groep mensen die een aantal kenmerken met elkaar gemeen hebben. Zij zijn creatief, staan stevig in hun schoenen, weten van aanpakken, zijn oplossingsgericht en voelen zich betrokken bij hun werk.

Calder Holding werkt voor publieke en private opdrachtgevers. Opdrachtgevers zijn vele gemeenten in Nederland, de Engelse overheid, de Vlaamse VDAB, ministeries, UWV, brancheverenigingen, verzekeraars, zorgkantoren, Raad voor de Kinderbescherming, bedrijven en instellingen. En niet te vergeten: heel veel particuliere klanten die ervoor kiezen onderwijs bij ons te volgen.

De beroemde mobile van de Amerikaanse kunstenaar Alexander Calder is de metafoor voor onze werkwijze. Verandering levert nieuwe perspectieven op, waaruit je kunt kiezen en die je – door in beweging te komen – kunt realiseren.


Calder Holding staat voor diversiteit

Ons personeelsbestand is bijzonder uiteenlopend. De deuren van onze bedrijven staan voor iedereen open, omdat het belangrijk is dat je met veel verschillende mensen om gaat en van veel verschillende mensen leert, om de dynamiek en de synergie te vergroten en ontwikkeling van mensen te versterken. Diversiteit vormt daarom een belangrijk aspect van ons HR-beleid. We dragen daarom zorg voor zoveel mogelijk onderscheidende factoren binnen ons personeelsbestand, zoals leeftijd, gender, nationaliteit, opleiding, cultuur en werkervaring.

Vacatures Calder Holding

Senior .NET Developer 32-40 uur, Arnhem/Utrecht/hybride
15768

Als Senior .NET Developer werk je mee aan bestaande en nieuwe applicaties voor diverse projecten binnen de domeinen Onderwijs, Zorg en Werk. Aan de hand van de nieuwste technieken maak jij het verschil voor onze interne klanten. Ook begeleid je onze enthousiaste juniors bij hun ontwikkeling.

Cloud Engineer 32-40 uur, Utrecht/hybride
Cloud Engineer (1)

Heb je genoeg van dat eindeloze gereis naar klanten? Lijkt het je niet fantastisch om medeverantwoordelijk te zijn voor de IT-afdeling binnen een grote organisatie? Kom werken als Cloud Engineer bij Calder Holding!

Corporate Recruiter 40 uur, Utrecht/hybride
Social Media Recruitment

Gaat jouw hart sneller kloppen van termen zoals Employer Branding en Arbeidsmarktcommunicatie? Weet jij onze doelgroep te bereiken? Weet jij talent te herkennen? Ben jij op zoek naar een baan waarbij je dagelijks in contact bent met mensen?

Teamlead Marketing & Communicatie 32-40 uur, Utrecht/hybride
STAGE MARKETING COMMUNICATIE SPECILAIST

Word jij de kartrekker van ons Marketing- en communicatieteam en voel je je thuis binnen een commerciële organisatie waar een maatschappelijke en economische impact wordt gecreëerd?

Marketeer 32-40 uur, Utrecht/hybride
Content Marketeer 1

Word jij onderdeel van ons marketingteam en wil je bijdragen aan de ontwikkeling en implementatie van marketingcampagnes?

HR-medewerker 32-40 uur, Utrecht/hybride
Operations Departmental Manager

Ben jij een ervaren HR-professional op zoek naar een nieuwe uitdaging waarin je jouw kennis en vaardigheden kunt uitbreiden?

HR-adviseur 32-40 uur, Utrecht/hybride
Pexels Andrea Piacquadio 774909 (4)

Ben jij een ervaren, enthousiaste en initiatiefrijke HR-adviseur?

Teamleider Debiteurenbeheer 32-40 uur, Zwolle
Debiteurenbeheer

Ben jij die inspirerende Teamleider die onze afdeling Debiteurenbeheer in Zwolle komt versterken?

Medewerker Debiteurenbeheer 32-40 uur, Zwolle
Wat Is Debiteurenbeheer

Word jij onze nieuwe collega op de afdeling Debiteurenbeheer?

Financieel administratief medewerker 32-40 uur, Zwolle
Financien 720X372

Ben jij cijfermatig sterk, analytisch ingesteld en heb je een passie voor financiën?


Vacatures per bedrijf

Wil jij direct de openstaande vacatures bekijken per bedrijf die onder Calder Holding valt? Bekijk per bedrijf welke vacatures er bij jou passen en solliciteer! 

Werken bij Capabel Onderwijs
Logos 600X300 #2 01
Werken bij Capabel Hogeschool
Logos 600X300 #2 02
Werken bij SBK opleidingen
Logos 600X300 #2 04

Werken bij Dynamic Training
Logos 600X300 #2 05

Werken bij Calder werkt
Logos 600X300 #2 07
Werken bij Alexander Calder
Logos 600X300 #2 08

Werken bij Jan Arends
Logos 600X300 #2 09
Werken bij Max Ernst
Logos 600X300 #2 10
Werken bij Plan morgen
Logos 600X300 #2 11