Werken bij Calder Holding

Calder Holding is als sociale dienstverlener actief in de domeinen Onderwijs, Werk en Zorg

Microsoft 365 Bwl C09ys80 Unsplash

Resultaatgerichte diensten

Calder Holding is actief in de domeinen Onderwijs, Werk en Zorg. Onze bedrijven leveren op deze gebieden resultaatgerichte diensten. Onze 750 medewerkers in Nederland, Engeland en Vlaanderen vormen het hart van onze organisatie. Het is een diverse groep mensen die een aantal kenmerken met elkaar gemeen hebben. Zij zijn creatief, staan stevig in hun schoenen, weten van aanpakken, zijn oplossingsgericht en voelen zich betrokken bij hun werk.

Calder Holding werkt voor publieke en private opdrachtgevers. Opdrachtgevers zijn vele gemeenten in Nederland, de Engelse overheid, de Vlaamse VDAB, ministeries, UWV, brancheverenigingen, verzekeraars, zorgkantoren, Raad voor de Kinderbescherming, bedrijven en instellingen. En niet te vergeten: heel veel particuliere klanten die ervoor kiezen onderwijs bij ons te volgen.

De beroemde mobile van de Amerikaanse kunstenaar Alexander Calder is de metafoor voor onze werkwijze. Verandering levert nieuwe perspectieven op, waaruit je kunt kiezen en die je – door in beweging te komen – kunt realiseren.


Calder Holding staat voor diversiteit

Ons personeelsbestand is bijzonder uiteenlopend. De deuren van onze bedrijven staan voor iedereen open, omdat het belangrijk is dat je met veel verschillende mensen om gaat en van veel verschillende mensen leert, om de dynamiek en de synergie te vergroten en ontwikkeling van mensen te versterken. Diversiteit vormt daarom een belangrijk aspect van ons HR-beleid. We dragen daarom zorg voor zoveel mogelijk onderscheidende factoren binnen ons personeelsbestand, zoals leeftijd, gender, nationaliteit, opleiding, cultuur en werkervaring.

Vacatures Calder Holding

Calder Holding - Traineeship
Sanne

Bij Calder Holding krijg je als management trainee de kans om je in twee jaar tijd op professioneel én persoonlijk vlak te ontwikkelen naar een high level sleutelpositie. Dit doe je door je bezig te houden met veel verschillende projecten in onze organisaties binnen de domeinen zorg, onderwijs en werk. 

Calder Holding - Senior .NET Developer
15768

Als Senior .NET Developer werk je mee aan bestaande en nieuwe applicaties voor diverse projecten binnen de domeinen Onderwijs, Zorg en Werk. Aan de hand van de nieuwste technieken maak jij het verschil voor onze interne klanten. Ook begeleid je onze enthousiaste juniors bij hun ontwikkeling.

Calder Holding - Tester
I&W ICT Man 20211805

Als tester ben jij een onmisbare kracht en zorg je er samen voor met je teamleden dat het product naar wens wordt opgeleverd. Je maakt onderdeel uit van het Webdevelopment & Marketingteam. Het team kenmerkt zich door een informele, vriendschappelijke en laagdrempelige werksfeer. 


Calder Holding - Front-end Developer
Etty Fidele Vnycibzju0o Unsplash

Een kleine greep uit jouw uitdaging…

  • Je maakt ontwerpen voor onze websites en/of apps
  • Je vertaalt je ontwerpen naar een functionele en stijlvolle front-end


Vacatures per bedrijf

Wil jij direct de openstaande vacatures bekijken per bedrijf die onder Calder Holding valt? Bekijk per bedrijf welke vacatures er bij jou passen en solliciteer! 

Werken bij Capabel Onderwijs
Artboard1 5
Werken bij Capabel Hogeschool
Artboard1 10
Werken bij SBK opleidingen
Artboard1

Werken bij Dynamic Training
Artboard1 3

Werken bij Calder werkt
Artboard1 11
Werken bij Alexander Calder
Artboard1 9

Werken bij Max Ernst
Artboard1 8
Werken bij Jan Arends
Artboard1 4
Werken bij Plan morgen
Artboard1 2