Stages

Stage lopen bij Calder Holding

Brooke Cagle Norsyxmhgpi Unsplash

Ben je op zoek naar een stageplaats bij Calder Holding neem dan contact op met de afdeling HR via telefoonnummer 030-2855525.  Aan hen kun je vertellen naar welk bedrijf binnen Calder Holding je voorkeur uitgaat om te kijken of er plaats is en welke stagemogelijkheden er zijn. Een stage moet iets opleveren, zowel voor de organisatie als voor de stagiaires. In overleg met scholen, opleidingsinstituten of universiteiten worden stagiaires zorgvuldig geselecteerd. Vooraf wordt er altijd een stageopdracht geformuleerd, tussentijds en achteraf wordt uitgebreid geëvalueerd.

Stage vacatures

Afstudeerstage PHP
40242

Komende periode september komt er weer een stageplek bij ons vrij in ons team in Arnhem! Heb jij kennis van PHP en Symfony en heb jij affiniteit met e-learning? Dan is onze opdracht echt iets voor jou! Hoe ziet jouw opdracht eruit? Jouw eerste opdracht bestaat voornamelijk uit analyseren.

Meewerkstage Infrastructure en Security Management
Mateus Campos Felipe Zd8px974bc8 Unsplash

Wij zoeken iemand die het leuk vindt om: onze E-learning en E-health omgevingen zo goed mogelijk te beveiligen; de performance monitoring van onze projecten te verbeteren; en nieuwe ideeën uit te werken! PHP, MySQL, CentOS, PWA, CSS, HTML, JavaScript, GitLab, Ionic, VMware, Apache Cordova, E-health...

Stage Marketing
Algemeen Man 20211140

Calder Holding is op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste stagiair Marketing die zich graag in wil zetten voor maatschappelijk belang! Samen met onze 800 enthousiaste medewerkers help je dagelijks vele honderden cliënten verder in Onderwijs, Zorg of Werk. Bij Calder Holding kijken we verder dan alleen de financiële kant van ondernemen.