Afstudeerstage PHP

Ben jij een developer in spé en heb jij affiniteit met e-learning?

40242

Afstudeerstage PHP

Komende periode september komt er weer een stageplek bij ons vrij in ons team in Arnhem! Heb jij kennis van PHP en Symfony en heb jij affiniteit met e-learning? Dan is onze opdracht echt iets voor jou!

Hoe ziet jouw opdracht eruit?

Jouw eerste opdracht bestaat voornamelijk uit analyseren. In dit deel ga je aan de slag met het in kaart brengen van een belangrijk deel van ons huidige e-learning systeem. Je gaat hier na hoe het systeem precies werkt en welke gegevens jij kunt overdragen naar het nieuwe systeem. Vervolgens zal jij verantwoordelijk zijn voor het geautomatiseerd overdragen van de gegevens van het oude systeem naar het nieuwe systeem in PHP 8 en Symfony 6.

In het tweede deel van de opdracht kun jij jouw creativiteit kwijt en ben jij druk bezig met programmeren. Het is namelijk de bedoeling dat jij aan de slag gaat met het bouwen van een formulier voor beoordelaren binnen het nieuwe systeem. Dit doe jij in Symfony en PHP. Je gaat na hoe in het huidige systeem de formulier gegevens in de database opgeslagen worden en bouwt het nieuwe formulier. Daarnaast ben jij bezig met het uitbreiden van de e-learning service.

Wat bieden wij jou?

  • Een veelzijdige opdracht waarbij zowel jouw analytisch vermogen als creativiteit wordt uitgedaagd;
  • Mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen door het leren van nieuwe technieken (PHP 8 en Symfony 6);
  • Goede begeleiding: elke week maken wij tijd voor jou om met jou zowel je persoonlijke ontwikkeling als ontwikkeling als PHP’er te bespreken;
  • Een tof team dat jou kan ondersteunen waar nodig! 

Wat zoeken wij?

  • Je volgt een opleiding die relatie heeft met Informatica en volgt deze op het MBO of HBO;
  • Je bent op zoek naar een afstudeerstage in de periode van september/oktober;
  • Je weet hoe je overweg kunt met PHP;
  • Kennis van Moodle en/of Symfony is een pre;
  • Je bent een leergierig, ondernemend, communicatief vaardig en gedreven persoon;

Dit zijn wij!

Calder Holding is een maatschappelijk en sociaal bedrijf dat zich inzet voor de domeinen Onderwijs, Zorg en Werk. Wij bieden hulp bij jeugd & gezinsproblemen, zetten ons in voor verkort & erkend volwassenenonderwijs en helpen werkzoekenden met het betreden van de arbeidsmarkt. Wat wij belangrijk vinden bij Calder, is dat wij maatschappelijk impact kunnen leveren en dus meerwaarde kunnen brengen aan onze maatschappij. Wij noemen ons ten slotte niet voor niets social entrepeneurs. 😉 

Interesse?

Hebben wij jouw interesse gewekt en wil jij je aanmelden voor deze stage? Vul onderstaand formulier in of stuur je motivatie en CV naar Richard van Duijvenbode (r.vanduijvenbode@calderholding.nl).