Domein Werk

Calder Werkt en Alexander Calder arbeidsintegratie (België) zijn de organisaties binnen Calder Holding die alles in huis hebben als het gaat om arbeidsdiagnose en de begeleiding en bemiddeling naar (vrijwilligers)werk. De medewerkers van beide bedrijven ondersteunen elke denkbare doelgroep bij het vinden van de kortste weg naar werk, loopbaanontwikkeling, diagnose en onderzoek gericht op arbeidsmobiliteit en duurzame inzetbaarheid.

Neonbrand Y 6Rqstqbyq Unsplash
14121+

onderwijs advies verzorgt aan jongeren

1000+

ontwikkeladviezen voor loopbaanperspectief

3873+

belastbaarheid via sociaal medische adviezen


Calder Werkt werkt ook aan de duurzame inzetbaarheid van mensen op de arbeidsmarkt. Calder Werkt heeft alle expertise in huis om werkgevers, werknemers, werkzoekenden en scholieren hierin met raad en daad bij te staan. Bijvoorbeeld met studiekeuze, een persoonlijk ontwikkeladvies, psychologisch onderzoek, sociaal medische advisering of begeleiding bij re-integratie of loopbaan.

Ga naar Calder Werkt


Alexander Calder arbeidsintegratie werkt in de Vlaamse regio’s Antwerpen en Gent. Hier verzorgen wij de organisatie van re-integratietrajecten en loopbaanbegeleiding. Hoe haalt iemand het maximale uit zijn mogelijkheden, talenten en vaardigheden? De re-integratiecoaches van Alexander Calder arbeidsintegratie zorgen voor ondersteuning op maat bij het vinden van het antwoord op deze belangrijke vragen.

Ga naar Alexander Calder


Calder Mobile zorgt voor verloning en detacheringen van doelgroepen bij publieke en private opdrachtgevers.