Onze medewerkers vertellen

Ben jij benieuwd wat de ervaringen zijn van jouw (toekomstige) collega's over de bedrijven binnen de Calder Holding en hun werkzaamheden? Op deze pagina vind je een kleine greep uit waarom onze collega's werken binnen Calder Holding!

2394573
Collega Calder Werkt
2394558

“Hier gebeurt zoveel. Er is altijd beweging. Mijn baan hier zie ik als een ontdekkingsreis waarin ik écht de kans krijg om continu het beste uit mezelf te halen en mezelf te blijven ontwikkelen. Werken bij Calder is learning by doing: het is ondernemen, ervaren en leren van de wereld om me heen.”

Collega Calder Holding
Happy Male Driver Leaning On Car And Looking At Camera 4320869

“Ons grootste pluspunt is dat we flexibel zijn. Zo springen we snel in op maatschappelijke ontwikkelingen. Onze diversiteit is een andere drijvende kracht. Een sterke mix van mensen met twee belangrijke overeenkomsten: een groot hart voor de klant en energieke doeners.” 

Collega Max Ernst GGZ
Tim Van Der Kuip Cps2x8jyms8 Unsplash

“Als ik aan onze groep bedrijven denk, denk ik aan onze inzet voor kwetsbare doelgroepen, mogelijkheden zoeken en uitdagingen aangaan.”


Collega Capabel Onderwijs
Christina Wocintechchat Com 0Zx1bdv5bny Unsplash

"Ik denk aan ondernemers die altijd kansen zien. We bewegen altijd mee met ontwikkelingen in de markt, waarbij de deur altijd openstaat voor mensen met minder kansen."

Collega Calder Holding
F&A Accountmanager M1 3271490 (1)

“Korte lijnen, flexibel en ruimte voor eigen initiatief, is wat er direct bij me opkomt. Die flexibiliteit is echt fantastisch. Hierin schuilt volgens mij de belangrijkste kracht van de groep.”.

Collega Jan Arends
F&A Accountmanager V1 3271588 Kopie

“De hands-on mentaliteit en de platte organisatie maken het mogelijk om zelf veel invloed te hebben op de ontwikkeling van de dienstverlening. Zo voel ik me betrokken bij de koers van het bedrijf”.